SSL-Certifikat

Visa dina kunder att du värdesätter deras säkerhet!

SSL-Certifikat

Visa dina kunder att du värdesätter deras säkerhet!

Alla våra Secure Sockets Layer (SSL)-certifikat kan du använda för att skydda transaktioner och annan kommunikation på din webbplats med 256-bitars Secure Sockets Layer (SSL). Allt du behöver för att aktivera denna höga kvalitet krypteringsnivå är en server som kan använda sig av våra standard SSL-certifikat.

 

Den faktiska krypteringsstyrkan på en säker anslutning bestäms av nivån av kryptering som stöds av besökarens webbläsare och servern som webbplatsen finns på.

Om du är intresserad av att köpa ett SSL-certifikat välj webbhotellspaket och under beställningsprocessen kan du lägga till ett SLL-Certifikat. Om du är befintlig kund kontakta kundsupport så hjälper vi dig.

Varför välja Webb Online?

Säkerhet

Vi kör en backup på hela vår miljö varje natt om du skulle råka ta bort eller om något går sönder!

Kvalitets webbhotell

Webb Online levererar professionell webbhotell till privata och företags kunder.

Teknisk support

Dedikerad och hängiven support som ger sin tid samt lyssnar och gärna hjälper till med alla problem!

WordPress

WordPress har aldrig varit enklare, du väljer bara din domän och börjar blogga som många miljoner andra användare!

E-post

Vi erbjuder e-postadresser som kommer med webbmail, skräppost- och virusskydd, rabatterad signaturhjälp och mer.

SSL skydd

Du kan köpa direkt från oss SSL-certifikat. Vi erbjuder rabatterad installation som vanligtvis kostar mycket pengar!

Våra SSL-Certifikat

Positive SSL

PositiveSSL Multi-Domain

Positive SSL Wildcard

EV SSL

Positive SSL är ett av de mest populära och billiga SSL-certifikaten på marknaden. Denna krångelfria certifikat är en ideal lösning för webbplatser som bloggar och personliga hemsidor som inte överför stora mängder användarinformation. I de flesta fall kan certifikatet utfärdas inom 15 minuter eller mindre. Liksom alla billiga SSL-lösningar från Webb Online, ger Positive SSL kryptering, validering och tillförlitlighet för din webbplats.

PositiveSSL Multi Domain certifikat tillåter företag att säkra flera webbplatser genom att inkludera upp till 100 domäner inom ett enda certifikat. Företagen kan konsolidera alla sina säkra domäner i ett certifikat (till exempel: secure.mindomän.se, secure.mindomän.com och secure.mindomän.nu). Detta certifikat kan utfärdas inom 15 minuter och, liksom alla SSL-lösningar från Webb Online, tillhandahålls kryptering, validering och tillförlitlighet för din webbplats.

PositiveSSL Wildcard är en kostnadseffektiv lösning för att säkra flera subdomäner i en enda domän. PositiveSSL Wildcard-certifikat säkerställer obegränsade subdomäner och är lätta att installera, vilket sparar tid och ansträngning. Ett positivt SSL-certifikat som utfärdat till * .dindomän.se är till exempel giltigt för www.dindomän.se, secure.dindomän.se, mail.dindomän.se etc. Detta certifikat kan utfärdas inom femton minuter. Liksom alla SSL-lösningar från Webb Online, ger PositiveSSL Wildcard kryptering, validering och tillförlitlighet för din webbplats.

Skaffa den gröna certifikatet! Öka din försäljning med ett Comodo EV SSL-certifikat genom att visa dina kunder ett synligt säkert tecken: den gröna webbläsarens adressfält. Exklusivt för EV SSL-certifikat, den gröna streck på webbplatsen garanterar dina besökare att deras känsliga data överförs av en mycket säker och pålitlig domän. EV SSL ger fullständig affärsvalidering och kan ta upp till 10 arbetsdagar för utfärdande. Banker, myndigheter och andra seriösa och störra företag brukar använda denna sorts certifikat.

Våra SSL-Certifikat

Positive SSL PositiveSSL Multi-Domain Positive SSL Wildcard
EV SSL
Positive SSL är ett av de mest populära och billiga SSL-certifikaten på marknaden. Denna krångelfria certifikat är en ideal lösning för webbplatser som bloggar och personliga hemsidor som inte överför stora mängder användarinformation. I de flesta fall kan certifikatet utfärdas inom 15 minuter eller mindre. Liksom alla billiga SSL-lösningar från Webb Online, ger Positive SSL kryptering, validering och tillförlitlighet för din webbplats. PositiveSSL Multi Domain certifikat tillåter företag att säkra flera webbplatser genom att inkludera upp till 100 domäner inom ett enda certifikat. Företagen kan konsolidera alla sina säkra domäner i ett certifikat (till exempel: secure.mindomän.se, secure.mindomän.com och secure.mindomän.nu). Detta certifikat kan utfärdas inom 15 minuter och, liksom alla SSL-lösningar från Webb Online, tillhandahålls kryptering, validering och tillförlitlighet för din webbplats. PositiveSSL Wildcard är en kostnadseffektiv lösning för att säkra flera subdomäner i en enda domän. PositiveSSL Wildcard-certifikat säkerställer obegränsade subdomäner och är lätta att installera, vilket sparar tid och ansträngning. Ett positivt SSL-certifikat som utfärdat till * .dindomän.se är till exempel giltigt för www.dindomän.se, secure.dindomän.se, mail.dindomän.se etc. Detta certifikat kan utfärdas inom femton minuter. Liksom alla SSL-lösningar från Webb Online, ger PositiveSSL Wildcard kryptering, validering och tillförlitlighet för din webbplats. Skaffa den gröna certifikatet! Öka din försäljning med ett Comodo EV SSL-certifikat genom att visa dina kunder ett synligt säkert tecken: den gröna webbläsarens adressfält. Exklusivt för EV SSL-certifikat, den gröna streck på webbplatsen garanterar dina besökare att deras känsliga data överförs av en mycket säker och pålitlig domän. EV SSL ger fullständig affärsvalidering och kan ta upp till 10 arbetsdagar för utfärdande. Banker, myndigheter och andra seriösa och störra företag brukar använda denna sorts certifikat.