Lokal närvaro


Uppfyll lokala registreringskrav för landsdomäner!
Lokal närvaro


Uppfyll lokala registreringskrav för landsdomäner!


Varje toppdomän har egna kriterier kring vad som gäller för att det ska gå att registrera domännamn under just den specifika toppdomänen. Ett krav flera landsdomäner har, till exempel .uk (Storbrittanien) och .no (Norge), är att domänerna ska registreras på lokala företag.

Detta krav heter lokal närvaro. Kraven för lokal närvaro skiljer sig åt mellan olika landsdomäner och innebär olika former av lokal närvarande. Vissa domännamn kräver att du har ett registrerat varumärke i det aktuella landet.

Ett sätt att uppfylla registreringskravet i dessa fall är att köpa tjänsten Lokal närvaro för att uppfylla registreringskravet. Självklart är det fortfarande ni som äger domännamnen.

Prata med oss

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer vi upp dig för en kravlöst samtal.

Priserna för dem olika domännamn med lokal närvaro kan ni hitta nere. Vi har valt ut att visa dem vanligaste domänändelserna, om ni inte hittar ändelsen som ni söker efter, tveka inte att kontakta oss.
 

Våra landsdomäner med lokal närvaro

Land Domän Registrera
Norge .no 1199.00 SEK
Europa .eu 249.00 SEK
Storbritannien .co.uk 249.00 SEK
Estland .ee 349.00 SEK
Irland .ie 669.00 SEK
Italien .it 549.00 SEK
Ungern .hu 599.00 SEK
Sydkorea .kr 769.00 SEK
Japan .jp 549.00 SEK
Singapore .sg 749.00 SEK
Logga in