Domäner

Domäner


Domän namn

Möjligheten att registrera och använda domännamn har förenklat utvecklingen av internet i världen och skapat nya möjligheter för företag.


LÄS MER

Escrow tjänster

Oavsett om du vill köpa eller sälja ett domännamn, kan vi hjälpa dig att göra en bra och säker affär. Från kontraktsskrivning till slutgiltig betalning.


LÄS MER

Domän parkering

Istället för att inte förnya domänerna kan du tjäna pengar på dem. Domänmarknaden är pulserande som aldrig förr med växande konkurrens.


LÄS MER

Domän förvaltning

Har ni många domäner i er domänportfölj? Om dem inte sköts på ett korrekt sätt kan man förlora dem vilket kan kosta mycket pengar i slutändan.


LÄS MER

Lokal närvaro

Kraven för lokal närvaro skiljer sig åt mellan olika landsdomäner och innebär olika former av lokal närvarande. Uppfyll lokala registreringskrav för landsdomäner!


LÄS MER


Allt börjar med ett bra domännamn

Vad är ett domännamn?

Ett domännamn är en blandning av en adress och en identitet på nätet. Möjligheten att registrera och använda domännamn har förenklat utvecklingen av internet i världen och skapat förutsättningar för människor utan specifika tekniska kunskaper att använda nätet.
Domänregistrering

Vid nybesällning av webbhotell kan du beställa upp till 5 domännamn som man kan registrera/flytta. När du har köpt webbhotell så kan du naturligtvis lägga till fler domännamn.
Domänflytt

Det är bra att du har kollat med din nuvarande domän leverantör vilken EPP kod domänen har då den behövs vid byte av registrar. Kontakta kundsupport om du är osäker på vad du behöver göra så hjälper vi dig!
WHOIS

Med Webb Online WHOIS kan du läsa de publika uppgifterna för ett domännamn. Alla de domäntyper som du kan registrera genom oss går att kontrollera med denna tjänst. Lediga domännamn kan du söka längre upp på denna sida.
Logga in